Ανακοινώνοντας τα Windows 10

Είναι μια ταπεινή και καταπληκτικό πράγμα να λειτουργεί σε Windows, το οποίο χρησιμοποιείται από πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε κάθε χώρα του κόσμου. Από τα παιδιά που παίζουν με τους υπολογιστές για πρώτη φορά, σε συγγραφείς και δημοσιογράφους, στους μηχανικούς, στους gamers, στους διευθύνοντες συμβούλους, σε κάποιο σημείο των Windows έχει την εξουσία όλους μας.

Στην ομάδα των Windows, είμαστε περήφανοι γι 'αυτό - αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι ο κόσμος σήμερα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη στην οποία τα Windows μεγάλωσε. Σήμερα, οι συσκευές ξεπερνούν σε αριθμό τους ανθρώπους. Συνδεσιμότητα είναι σαν το οξυγόνο. Η ένταση μεταξύ της επιθυμίας για ευελιξία σε σχέση με τη σταθερότητα αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για τους IT Pros. Εμπειρίες - δεν έχει σημασία ποια συσκευή είστε - το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει. Το μόνο πράγμα που δεν έχει αλλάξει είναι η κατάσταση για τους προγραμματιστές - ακόμα πάρα πολλά να κάνουμε και δεν είναι αρκετός χρόνος.

Ένας τρόπος να το δει κανείς είναι ότι τα Windows είναι σε ένα όριο:-). Ήρθε η ώρα για ένα νέο Windows. Η νέα Windows θα πρέπει να κατασκευαστεί από το έδαφος-up για ένα κινητό-πρώτο, cloud-πρώτη στον κόσμο. Αυτή η νέα Windows θα πρέπει να βοηθήσει τους πελάτες μας να είναι παραγωγικοί τόσο στην ψηφιακή εργασία τους και την ψηφιακή τους ζωή. Η νέα Windows θα πρέπει να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους και τις οργανώσεις να κάνουν σπουδαία πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ DEMO ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ     εδώ .

 
KOUKOUZELIS App
Powered by Conduit Mobile

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Τι γκουγκλαραν φετος οι Ελληνες και οι Ελληνιδες. Δειτε τις λιστες

H NASA ανακοινωνει μεγαλη ανακαλυψη! Βρηκαν τη νεα Γη ή εξωγηινους;