Ερχονται το Galaxy Note 3 και το ρολόι της Samsung

Δύο συσκευές που διευκολύνουν τον χρήστη να σχεδιάσει και να οργανώσει το καθημερινό του πρόγραμμα

H Samsung παρουσίασε και στην ελληνική αγορά τα νέα Galaxy Note 3 και Galaxy Gear.

To Note 3 διαθέτει το νέο S Pen που έρχεται για να εκσυγχρονίσει τον τρόπο με τον οποίο κρατάμε σημειώσεις, καθώς δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να πραγματοποιεί μια σειρά εργασιών μόνο με ένα κλικ. Με ένα πάτημα του κουμπιού του S Pen, οπουδήποτε πάνω στην οθόνη του Note 3, ενεργοποιείται η λειτουργία Air Command, μέσω της οποίας παρέχεται πρόσβαση στις παρακάτω βασικές λειτουργίες:

-Action Memo, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν χειρόγραφες σημειώσεις, οι οποίες συνδέονται αυτόματα με λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως κλήσεις, προσθήκη επαφών, αναζήτηση διευθύνσεων στο χάρτη και πολλά άλλα.
Scrapbook, η οποία βοηθά τους χρήστες να οργανώσουν περιεχόμενο και πληροφορίες από διαφορετικές πηγές, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν αναζήτηση σε κάθε πηγή χωριστά.

-Screen Write, όπου ο χρήστης αποτυπώνει αρχεία εικόνας, πάνω στην οποία οι χρήστες μπορούν να σημειώσουν σχόλια ή επιπλέον πληροφορίες.

-S Finder, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν υλικό που βρίσκεται αποθηκευμένο οπουδήποτε στη συσκευή, ανεξαρτήτως της μορφής του αρχείου.

-Pen Window, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν παράθυρα, οποιουδήποτε μεγέθους, οπουδήποτε στην οθόνη του Galaxy Note 3. Μέσα στα νέα παράθυρα, μπορούν να ενεργοποιήσουν  εφαρμογές και να δώσουν ουσιαστική διάσταση στην πολυσυζητημένη έννοια του multitasking.

Το Note 3 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, 5,7 ιντσών Full HD Super AMOLED.

Το Galaxy Gear - ή πιο απλά το ρολόι της Samsung - προσφέρει τις δυνατότητες ενός σύγχρονου αξεσουάρ τεχνολογίας, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στη διάδραση μεταξύ των smart συσκευών. Με το Galaxy Gear, κάθε χρήστης μπορεί να έχει έλεγχο της συσκευής του και πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες. Με το Memographer, μιας κάμερας 1.9 Megapixel, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο και να τα μοιραστούν μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. 

Επιπλέον, ενσωματώνει τη λειτουργία Pedometer, που καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα των χρηστών, μέσω τεχνολογίας ενσωματωμένων αισθητήρων. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν πόση απόσταση έχουν διανύσει και πόσες θερμίδες έχουν καταφέρει να καταναλώσουν. Επίσης, μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μουσικά κομμάτια που αναπαράγονται μέσω των Samsung Galaxy συσκευών τους.

Το Galaxy Note 3 θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις 26 Σεπτεμβρίου στα 799 ευρώ και το Galaxy Gear το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, στην τιμή των 299 ευρώ.

 http://www.protothema.gr

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Τέλος το τζάμπα Internet; Όλα αλλάζουν

H NASA ανακοινωνει μεγαλη ανακαλυψη! Βρηκαν τη νεα Γη ή εξωγηινους;