Φίνος Φιλμς: Διαθέσιμες μέσω YouTube όλες οι αγαπημένες ελληνικές ταινίες

Πλέον θα μπορούν όλοι να απολαύσουν τις καλύτερες ελληνικές ταινίες μέσω του επίσημου καναλιού της θρυλικής εταιρείας σε υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο να δει και να ξαναδεί τις ταινίες με τις οποίες μεγάλωσε και γέλασε με τη καρδιά του. Μιλάμε φυσικά για τις πολυαγαπημένες ελληνικές ταινίες που έχουν την υπογραφή του Φιλοποιμένα Φίνου, που επί πολλά χρόνια μέσω της Φίνος Φιλμς «χάρισε» αμέτρητες στιγμές γέλιου και αξέχαστες ατάκες από εκατοντάδες ταινίες.

Πλέον θα μπορούν όλοι να τις απολαύσουν δωρεάν όποτε θέλουν μέσω του επίσημου καναλιού της θρυλικής εταιρείας σε υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας. Ήδη παρελαύνουν μερικές από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές ταινίες, με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Δημήτρη Χορν και όλες τις αξέχαστες προσωπικότητες του ελληνικού κινηματογράφου των δεκαετιών του ’50, του ’60 και του ’70.

Κάθε ταινία συνοδεύεται από πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της ή και τα εισιτήρια που έκοψε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ακολουθούν τα σχόλια των ως επί το πλείστον ενθουσιασμένων χρηστών του YouTube, με πολυάριθμες αναφορές σε διάσημες σκηνές και κορυφαίες ατάκες. Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα αφιερώματα σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες κ.ά.

Στις πιο αγαπημένες, μέχρι στιγμής, ταινίες των επισκεπτών του καναλιού συγκαταλέγονται το «Κάτι κουρασμένα παλικάρια» του Ντίνου Δημόπουλου με πάνω από 14.000 προβολές, το «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» του Γιάννη Δαλιανίδη με περίπου 12.300 προβολές και το «Τζένη Τζένη» με 11.600, ενώ ψηλές θέσεις στη λίστα με τα δημοφιλέστερα φιλμ καταλαμβάνουν το «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Γεωργία Βασιλειάδου και Νίκο Ρίζο, η «Χαρτοπαίχτρα» με πρωταγωνίστρια τη Ρένα Βλαχοπούλου και ο «Ατσίδας» με τον Ντίνο Ηλιόπουλο.

Η Φίνος Φιλμ δημιουργήθηκε το 1942 από τον παραγωγό Φιλοποίμενα Φίνο και λειτούργησε μέχρι τον θάνατό του, το 1977. Μετά τον θάνατο της συζύγου του, Τζέλας, το 2010, η περιουσία του περιήλθε στους κληρονόμους του, Γιώργο Τσαγκαράκη, διευθυντή της Φίνος Φιλμ, και τα τρία ανίψια του Φίνου.

Το επίσημο κανάλι της θρυλικής εταιρεία παραγωγής Φίνος Φιλμ στο YouTube λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.youtube.com/user/FinosFilmsChannel και αριθμεί σχεδόν 14.500 συνδρομητές.

 http://www.protothema.gr

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Εξυπνες χρησεις του baby oil

9 μυστικα για να στεγνωvετε τα ρουχα σας γρηγορα τον χειμωνα