Παιχνιδοκονσόλα Android ετοιμάζει η Google

Επιδιώκοντας να επεκταθεί στην αγορά συσκευών home gaming , η Google ετοιμάζει μία δική της παιχνιδοκονσόλα η οποία θα βασίζεται στο Android. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Wall Street Journal,  ο σχεδιασμός της συσκευής έχει ολοκληρωθεί και η παρουσίαση της θα γίνει  μέσα στο επόμενο τρίμηνο.
Θα είναι η δεύτερη προσπάθεια του αμερικανικού κολοσσού ιντερνετικών υπηρεσιών να επεκταθεί στη συγκεκριμένη αγορά, όπου ο τζίρος είναι τεράστιος  και τα μερίδια ανακατανέμονται συνεχώς, καθώς εταιρίες από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν κάθε τόσο νέα προϊόντα.
Μέχρι τον Οκτώβριο προγραμματίζχεαι  να βγούν στην αγορά πολλές επιτραπέζιες παιχνιδοκονσόλες, οι οποίες στηρίζονται στο Android και κάνουν πολύ πιο προσιτό το videogaming, καθώς ο χρήστης θα μπορεί να κατεβάσει τα παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν μέσα από το Play Store.

Η πρώτη προσπάθεια, το Ouya, κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες με τιμή $99, ακολουθούμενη από την πρόταση της Nvidia με την ονομασία Shield.
Η Bluestacks θα παρουσιάσει επίσης  τη δική της παιχνιδοκονσόλα με την ονομασία GamePop, η οποία θα μπορεί να αναπαράγει παιχνίδια του Android και του iOS.
 

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Εξυπνες χρησεις του baby oil

9 μυστικα για να στεγνωvετε τα ρουχα σας γρηγορα τον χειμωνα