Ο μικρότερος φορτιστής στον κόσμο

Ο Fuel Micro Charger τραβάει τα βλέμματα στο Kickstarter
Ο Devotec Fuel Micro Charger παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα χρηματοδοτήσεων Kickstarter και χαρακτηρίζεται από τους δημιουργούς του ως ο μικρότερος φορητός φορτιστής για κινητές συσκευές στον κόσμο!


Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 17.561 δολάρια, από τις 20.000 χιλιάδες δολάρια που είναι ο στόχος του και με 24 ημέρες να απομένουν, είναι βέβαιο πως θα καταφέρει να φτάσει στην αγορά.


Έχει το μέγεθος ενός μπρελόκ, με τις διαστάσεις του να είναι 3,3cm x 2,3cm x 1,2 cm, ενώ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 220mAh που μπορεί να προσφέρει έως και 20-30 λεπτά επιπλέον χρόνου ομιλίας ή μερικές ώρες αναμονής.


Διαθέτει θύρα microUSB που του επιτρέπει να είναι συμβατός σχεδόν με όλες τις συσκευές της αγοράς, ενώ η Devotec Industries, η εταιρεία που κρύβεται πίσω από το νέο gadget, έχει ήδη ανακοινώσει πως αναπτύσσει και μία έκδοση για το iPhone.


Μάλιστα, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει το νέο φορτιστή χρηματοδοτώντας το πρότζεκτ με 15 δολάρια, τη στιγμή που υπολογίζεται πως η τιμή του στην αγορά θα είναι κοντά στα 28 δολάρια (μαζί με τα μεταφορικά) για χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. 
 

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Τι γκουγκλαραν φετος οι Ελληνες και οι Ελληνιδες. Δειτε τις λιστες

H NASA ανακοινωνει μεγαλη ανακαλυψη! Βρηκαν τη νεα Γη ή εξωγηινους;