Αποκαλυπτήρια για το περιβάλλον χρήσης του νέου Playstation

Μια εβδομάδα μετά την πανηγυρική ανακοίνωση κυκλοφορίας του Playstation 4 στα τέλη του χρονιάς, την παρουσίαση του νέου DualShock χειριστηρίου και  του περιφερειακού συστήματος με τις κάμερες, που θα επιτρέπουν τον καλύτερο εντοπισμό των κινήσεων του παίκτη στον χώρο, η Sony δίνει μια πρώτη εικόνα του πως θα είναι διαμορφωμένο το ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης.

Από τις εικόνες  επιβεβαιώνεται αυτό που τονίστηκε πολλές φορές στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της δίωρης παρουσίασης: Η κοινωνική δικτύωση, το μοίρασμα του περιεχομένου και η συνεχής, online επικοινωνία μεταξύ των παικτών, ακόμη και με τη δυνατότητα να παρακολουθεί ή να παρεμβαίνει ο ένας στο παιχνίδι του άλλου, βρίσκονται στην καρδιά του gaming οικοσυστήματος, όπως το εξελίσσει η ιαπωνική εταιρεία.

«Το πρωτοποριακό UI του PS4 διευκολύνει την πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες του συστήματος, προσφέροντας παράλληλα αναρίθμητες  δυνατότητες και ευκολίες. Στο φιλικό και εύχρηστο μενού μπορείτε να βλέπετε συγκεντρωμένα όλα σας τα επιτεύγματα, τα trophies, τη λίστα φίλων και την πρόσφατη δραστηριότητά σας, ενώ πανεύκολη είναι η πρόσβαση στα αντίστοιχα στοιχεία που μοιράζονται οι φίλοι σας. Στα screenshots θα δείτε, επίσης, τον τρόπο που μπορείτε να μοιραστείτε τις gaming επιτυχίες σας. Μέσω του εύχρηστου και καλοσχεδιασμένου UI έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε με τους φίλους σας screenshots και video clips που εσείς επιλέγετε, ενώ παίζετε. Επίσης, μπορείτε να μεταδώσετε το gameplay σε πραγματικό χρόνο, συνομιλώντας παράλληλα με φίλους και ζητώντας συμβουλές ή και βοήθεια σε πραγματικό χρόνο, εφόσον κολλήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εξίσου εύκολα, μπορείτε να κάνετε sharing του παιχνιδιού και των στιγμιότυπων που εσείς επιλέγετε σε smartphones και tablets, αλλά και να παρακολουθείτε τις επιδόσεις των φίλων σας», αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό.

Είναι προφανές ότι η Sony θα συνεχίσει να αποκαλύπτει σιγά-σιγά τα μυστικά του νέου Playstation, θέλοντας να συντηρήσει υψηλά την ένταση μέχρι την κυκλοφορία του, τον Νοέμβριο, κρατώντας για τους επόμενους μήνες το πώς θα είναι εξωτερικά η νέα κονσόλα.

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Εξυπνες χρησεις του baby oil

9 μυστικα για να στεγνωvετε τα ρουχα σας γρηγορα τον χειμωνα