Κάλυμμα-πληκτρολόγιο για το iPad mini

Ακόμη ένα  προϊόν για τη γκάμα φορητών συσκευών της Apple ανακοίνωσε η Logitech. Το Ultrathin Keyboard mini είναι ένα ιδιαίτερα λεπτό  κάλυμμα-πληκτρολόγιο, ειδικά σχεδιασμένο για το iPad mini.

Βελτιώνει την εμπειρία χρήσης της ταμπλέτας σε πολλές περιπτώσεις, από την παρακολούθηση μιας ταινίας, μέχρι την πληκτρολόγηση ενός κειμένου, διατηρώντας το λεπτό προφίλ και ακολουθώντας το στιλ της συσκευής.

Το Logitech Ultrathin mini ασφαλίζει πάνω στο iPad mini, με τους ενσωματωμένους μαγνήτες του, ενώ το λεπτό αλουμινένιο κάλυμμά του ταιριάζει με την ταμπλέτα και την προστατεύει, προσθέτοντας ελάχιστα στο βάρος της.

Tο EasyType πληκτρολόγιο με τυπική διάταξη (σε διάσταση 7 ιντσών), διαθέτει ειδικά πλήκτρα για τις πιο συχνές λειτουργίες, όπως το copy και το paste.

Η σύνδεση με την ταμπλέτα γίνεται μέσω Bluetooth, ενώ το πληκτρολόγιο μπορεί να στηρίξει το iPad, κάνοντας εύκολη τη χρήση του.

Το Logitech Ultrathin mini κλείνει και ανοίγει αυτόματα το iPad, ενώ η μπαταρία του έχει διάρκεια έως και τρεις μήνες -μέση χρήση δυο ωρών τη μέρα.Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Τέλος το τζάμπα Internet; Όλα αλλάζουν

H NASA ανακοινωνει μεγαλη ανακαλυψη! Βρηκαν τη νεα Γη ή εξωγηινους;