Δωρεάν πλοήγηση στα τηλέφωνα Windows Phone

Σε μια κίνηση που διευκολύνει την πλοήγηση στα Windows Phone κινητά προχώρησε η Nokia.
Η εταιρεία θα διαθέσει την εφαρμογή πλοήγησης Nokia Drive απολύτως δωρεάν σε όσους διαθέτουν συσκευές Windows Phone ακόμα κι αν έχουν συσκευή ανταγωνιστικής εταιρείας.

Πρόκειται για μια κίνηση που δημιουργεί ένα ατού στις συσκευές με Windows Phone που πλέον θα έχουν πρόγραμμα πλοήγησης σε αντίθεση με τα Android τηλέφωνα που δεν έχουν ενσωματωμένο πρόγραμμα πλοήγησης.
Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο.
Η Nokia δείχνει να έχει πάρει στα σοβαρά την πλοήγηση στα κινητά της καθώς ήδη από την εποχή του Symbian παρείχε λύσεις για πλοήγηση.
Το Nokia Drive + είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή πλοήγησης που παρέχει χάρτες από όλο τον κόσμο αλλά και οδηγίες πλοήγησης. η οποία παρέχει χάρτες από ολόκληρο τον κόσμο καθώς και φωνητικές οδηγίες κατά την πλοήγηση.
Προς το παρόν η συγκεκριμένη εφαρμογή διατίθεται μόνο στους χρήστες Windows Phone συσκευών στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τον Καναδά ενώ η Ελλάδα θα συμπεριληφθεί στις επόμενες αγορές που θα γίνουν διαθέσιμες.

http://www.e-go.gr/tech/article.asp?catid=17290&subid=2&pubid=129276081

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Τέλος το τζάμπα Internet; Όλα αλλάζουν

H NASA ανακοινωνει μεγαλη ανακαλυψη! Βρηκαν τη νεα Γη ή εξωγηινους;