Σιγή ιχθύος σε iPhone, iPad και iPod touch από το bug της Πρωτοχρονιάς


Σιγή ιχθύος σε iPhone, iPad και iPod touch από το bug της ΠρωτοχρονιάςΗ Apple παραδέχτηκε ότι μετά την 1η Ιανουαρίου 2013 η λειτουργία Do Not Disturb σε iPhone, iPad και iPod touch παραμένει ενεργή μετά την προγραμματισμένη ώρα λήξης. Η δυνατότητα «Μην ενοχλείτε» θα ανακάμψει μετά τις 7 Ιανουαρίου και στο μεσοδιάστημα οι χρήστες θα πρέπει να την ενεργοποιούν και να την απενεργοποιούν χειροκίνητα.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες καλούνται να μεταβούν στα Settings και στην συνέχεια στα Notifications και να επιλέξουν Scheduled Off στο Do Not Disturb.

Η λειτουργία αποτελεί χαρακτηριστικό της έκδοσης 6 του iOS και επιτρέπει στις συσκευές που τη φέρουν να σιγήσουν όλες οι εισερχόμενες κλήσεις, οι ειδοποιήσεις (alert) και οι ενημερώσεις (notifications). Στις επιλογές των ρυθμίσεων είναι και ο προγραμματισμός της συσκευής iOS ώστε να «σωπαίνει» σε προκαθορισμένες ώρες, να μην το κάνει για επιλεγμένες κλήσεις (επαφές, ή ομάδες επαφών, τα αγαπημένα ή όλους) ή όταν μια κλήση επαναλαμβάνεται.

«Το bug της Πρωτοχρονιάς» αφορούσε στον προγραμματισμό σε προκαθορισμένες ώρες και έτσι χρήστες ανέφεραν πως το τηλέφωνό τους έμενε σιωπηλό χωρίς να το έχουν προγραμματίσει ή αρνιόταν να σιγήσει, ακολουθώντας το πρόγραμμα.
 


Σιγή ιχθύος σε iPhone, iPad και iPod touch από το bug της Πρωτοχρονιάς - Τεχνολογία - Ειδήσεις - in.gr

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

9 μυστικα για να στεγνωvετε τα ρουχα σας γρηγορα τον χειμωνα

Εξυπνες χρησεις του baby oil