Σύστημα ασύρματης φόρτισης συσκευών από την Toyota


Σύστημα ασύρματης φόρτισης συσκευών από την Toyota

 Το Toyota Avalon Limited αποτελεί το πρώτο τετράτροχο ευρείας παραγωγής στον πλανήτη που προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης συσκευών κινητής τηλεφωνίας στο εσωτερικό του.

Αποτελώντας μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού, τόσο των εκδόσεων βενζίνης όσο και των εκδόσεων diesel, το εν λόγω σύστημα επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση όλων των συσκευών -ανεξαρτήτως κατασκευαστή- που είναι συμβατές με τις προδιαγραφές της πλατφόρμας φόρτισης Qi.

Η επιφάνεια η οποία επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση των συμβατών συσκευών έχει ενσωματωθεί στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση από τη θέση του οδηγού και του συνοδηγού.

Τοποθετώντας τη συσκευή στην προκαθορισμένη επιφάνεια, η οποία εκτός των άλλων διαθέτει και αντιολισθητική επίστρωση, το μόνο που απομένει είναι να ενεργοποιήσεις το σύστημα ασύρματης φόρτισης από τον αντίστοιχο διακόπτη.

Ο αριθμός των συσκευών κινητής τηλεφωνίας που υποστηρίζουν την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi φτάνει τις 34. Ανάμεσα σε αυτές το LG Google Nexus 4, το Nokia Lumnia 920 και το HTC 8X με λογισμικό Windows.

"Η δυνατότητα φόρτισης χωρίς καλώδια αλλά με την απλή τοποθέτηση συσκευών στην κονσόλα του αυτοκινήτου αποτελεί μία καινοτομία, η οποία αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Toyota για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των καταναλωτών", δήλωσε ο Randy Stephens, επικεφαλής μηχανικός του Toyota Avalon Limited.

Το προηγμένο τεχνολογικό προφίλ του Toyota Avalon Limited συμπληρώνουν οι τρεις οθόνες τεχνολογίας TFT, τα συστήματα ενεργητικής ή παθητικής ασφάλειας, όπως το ενεργό Cruise Control και τα εξίσου πρωτοποριακά χειριστήρια Intellitouch™.


Σύστημα ασύρματης φόρτισης συσκευών από την Toyota - Αυτοκίνητο - Τεχνολογία - in.gr

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Τέλος το τζάμπα Internet; Όλα αλλάζουν

H NASA ανακοινωνει μεγαλη ανακαλυψη! Βρηκαν τη νεα Γη ή εξωγηινους;