Αναβάθμιση για το ChatON της Samsung

 Αναβάθμιση για το ChatON της Samsung


Κυκλοφόρησε η έκδοση 2.0 της εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων


 Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας έκδοσης 2.0, της δωρεάν εφαρμογής της ChatON. Η εφαρμογή διατίθεται για χρήστες Android και iOS καθώς και σε έκδοση Web, ενώ είναι προ εγκατεστημένη σε όλες της συσκευές της εταιρίας.

Με τη νέα αναβάθμιση το ChatON δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνδέσουν το λογαριασμό τους με έως και 5 συσκευές, έτσι ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τα μηνύματα τους όπου και αν βρίσκονται. Επίσης είναι πλέον εφικτό να καλέσει κανείς σε συζήτηση άτομα από άλλες πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter ή το Weibo.

Το ChatON 2.0 λειτουργεί σαν ένα «μικρό» κοινωνικό δίκτυο, αφού ο καθένας μπορεί να μοιραστεί φωτογραφίες, σε προσωπικές ή ομαδικές συζητήσεις, να δημιουργήσει το δικό του προφίλ και να δημοσιεύσει τα προσωπικά του status, που θα μπορούν οι φίλοι του να δουν και να σχολιάσουν. Επίσης, η Samsung δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κανείς τα δικά του μηνύματα κινουμένων σχεδίων με την προσθήκη φωτογραφιών και βίντεο, δίνοντας έτσι μία πιο χαρούμενη νότα στη συνομιλία.

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη σε 200 χώρες και σε περισσότερες από 60 γλώσσες και μπορεί κανείς να την εγκαταστήσει από το Google Play, το iTunes ή να έχει πρόσβαση από το site της εφαρμογής.


Newsbeast.gr | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ : Αναβάθμιση για το ChatON της Samsung

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Τι γκουγκλαραν φετος οι Ελληνες και οι Ελληνιδες. Δειτε τις λιστες

H NASA ανακοινωνει μεγαλη ανακαλυψη! Βρηκαν τη νεα Γη ή εξωγηινους;