Οθόνη 21:9 για εργασία και χαρά


Οθόνη 21:9 για εργασία και χαρά

 LG EA93 UltraWide

 H LG παρουσίασε την πρώτη οθόνη με αναλογία πλευρών 21:9. Με διαγώνιο 29 ίντσες, η οθόνη EA93 UltraWide επιτρέπειστον χρήστη να έχει την ίδια στιγμή πολλά παράθυρα κι έγγραφα ανοικτά στην επιφάνεια εργασίας του.
Χάρη στο πλάτος της οθόνης ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει περισσότερες στήλες ενός φύλλου εργασίας ή να διαβάζει ταυτόχρονα δύο σελίδες ενός εγγράφου. Και καθώς είναι σχεδιασμένη ώστε να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα, η νέα οθόνη χρησιμοποιεί πάνελ τύπου IPS για πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων.

Η αναλογία 21:9 είναι πολύ κοντά στην αναλογία της οθόνης μιας κινηματογραφικής αίθουσας. Ετσι η αναπαραγωγή μιας ταινίας γίνεται μέσα από την οπτική που είχε ο σκηνοθέτης της. Παράλληλα, το πάνελ τεχνολογίας IPS επιτρέπει την προβολή με κινηματογραφική ποιότητα σχεδόν από οποιαδήποτε γωνία θέασης.

Η δυνατότητα απευθείας σύνδεσης μέσω συμβατών (με την τεχνολογία Mobile High-Definition Link) συσκευών κινητών τηλεφώνων, για την αναπαραγωγή περιεχομένου ή τη μεταφορά της δράσης των παιχνιδιών και τα ενσωματωμένα ηχεία συμπληρώνουν το κάδρο.


Πρώτο ΘΕΜΑ online : Οθόνη 21:9 για εργασία και χαρά - Τεχνολογία

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Τέλος το τζάμπα Internet; Όλα αλλάζουν

H NASA ανακοινωνει μεγαλη ανακαλυψη! Βρηκαν τη νεα Γη ή εξωγηινους;