Οι 10 πιο συχνές αναζητήσεις για το 2012 στην Google

 Οι 10 πιο συχνές αναζητήσεις για το 2012 στην Google


 Η Google έψαξε και βρήκε τις λέξεις – όρους που αναζητήθηκαν περισσότερο τη χρονιά που μας αφήνει χρόνους, συγκεντρώνοντας και παρουσιάζοντας τα δέκα επικρατέστερα Google Trends.

Τα Google Trends καταρτίζονται με βάση τον όγκο αναζητήσεων σε μια κλίμακα που διαμορφώνεται από το 1 μέχρι το 10. Από τα 10 επικρατέστερα Trends αποκλείστηκαν οι αναζητήσεις εκείνες που είχαν να κάνουν με ερωτικό περιεχόμενο ή πορνό.
Η λίστα με τις 10 πιο δημοφιλής αναζητήσεις για το 2012:

10. Games (ηλεκτρονικά παιχνίδια): Οι αναζητήσεις για το site Friv σημείωσαν κατακόρυφη άνοδο μέσα στο ’12.

9. Mail: Η Google είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για κάποιον που θέλει να βρει την αρχική σελίδα για το Hotmail του, το Gmail του, ή το Yahoo Mail του και πάει λέγοντας.

8. Yahoo: Παράδοξο μεν, οι χρήστες του διαδικτύου δε, επιλέγουν να αναζητήσουν στο Google το Yahoo από το να μπουν απ’ ευθείας σε αυτό.

7. Η λέξη “you”. Τόσο απλά.

6. Hotmail: Η αναζήτηση για το Hotmail ξεπέρασε τις αντίστοιχες αναζητήσεις για το Gmail αλλά και το Yahoo Mail.

5. Download: Του Download το ανάγνωσμα, στη μηχανή της Google 4. Η λέξη Free: Αποτυπώνοντας την παγκόσμια οικονομική κρίση. Οι χρήστες του ίντερνετ παγκοσμίως, ψάχνουν για τσάμπα πράγμα. Κυριολεκτικά.

3. Google: Και όμως. Μετά το Yahoo και το ίδιο το Google έχει την τιμητική του στις αναζητήσεις στην ίδια τη μηχανή του.

2. YouTube: Ο όρος “YouTube mp3″ ανέβασε το YouTube στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

1. Facebook: Τον Οκτώβριο ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε πως το κοινωνικό του δίκτυο, έφτασε το 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες. Οι σχετικές αναζητήσεις που έχουν να κάνουν με το Facebook, αυξήθηκαν κατά 600% μέσα σε ένα μόλις χρόνο.

Οι 10 πιο συχνές αναζητήσεις για το 2012 στην Google | Madata.GR

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Τέλος το τζάμπα Internet; Όλα αλλάζουν

H NASA ανακοινωνει μεγαλη ανακαλυψη! Βρηκαν τη νεα Γη ή εξωγηινους;